Za nama je jedna i više nego uspešna nedelja. Nedelja u kojoj smo u FTTS slušali odlične džez i bluz svirke, ludovali uz najbolje žurke, Party Like It’s 1999 – Bad & Boujee i 70’s Party, a uživali smo i u urnebesnoj predstavi Veče sa Dinjom.

Osim odličnog programa, prošle nedelje smo započeli nadamo se dugu i uspešnu tradiciju nagrađivanja vernih posetilaca. U saradnji sa radionicom unikatne odeće LUTART u petak smo dodelili prvi poklon, vrednu unikatnu tuniku. Ideja je bila da na nastupu ženskog umetnika, ovog puta Dinje, nagradimo damu iz publike, a plan je da tako bude i ubuduće. Potrebno je da pratite naše eventove ovde na sajtu ili našoj FaceBook stranici kako biste saznali na kom sledećem događaju ponovo delimo poklon.

Prva dobitnica FTTS i LUTKART poklona je Maja Smiljanić. Čestitamo!

Još jedan poklon

Naravno, nećemo ostati dužni ni muškom delu naše publike i već danas 26. aprila posle predstave Naši dani, nagrađujemo srećnog dobitnika vrednim poklonom. Sadržaj poklona ostaje skriven do uručenja. Ipak, ko god da ga osvoji verujemo da će se obradovati i uživati. Darodavac muškog poklona je Aleksandar Topić.

Dakle, ako volite da dođete kod nas u FTTS, ako uživate u programo koji vam pripremamo, budite sigurni da mi to cenimo i zato sačuvajte svoju ulaznicu, jer možda ćete vi biti dobitnik nekog od poklona koje smo pripremili.